Grote podiumwagen (60 m²)

Grote podiumoplegger van 12 meter lang x 5,5 meter diepte. 
Hoogte podiumvloer : +/- 1,40 meter
Er is een regieruimte (links van het podium) en een ingerichte kleedruimte (rechts van het podium)
Natuurlijk worden vlaggenmasten, trapjes, podiumrok e.d.m. meegeleverd.
Wordt volledig hydraulisch opgesteld in 30 minuten

Personalisering : op podiumwand is een alu-profiel waar een pankarte kan ingeschoven worden. (122 x 244 cm). Basisuitvoering in wit, welke kan bestickerd worden.

Los van de mobiele podia, kunnen we ook ondersteunende voertuigen leveren. Deze voertuigen kunnen gebruikt worden voor de opvang van artiesten, schmink-en of cateringwagen, omkleedruimte enz. Niets is zo belangrijk om artiesten of sponsors op een professionele wijze op te vangen. De voertuigen zijn voorzien van een kitchenette met koelkast, microgolfoven, tapinstallatie enz. Naast een afzonderlijke kleedruimte met toilet, is er ook nog een zithoek met tafels.

Desgewenst zorgen we ook voor nadarhekken, verstelbare losse podiumelementen (2m x 1 m), party-tentjes, stoelen en tafels, vlaggenmasten,…kortom, de volledige aankleding van uw vip-ruimte.
Niets is zo typisch als de zilverkleurige en kogelvormige
amerikaanse caravan. Opvallend in het straatbeeld, is dit voertuig ideaal geschikt als uitvalsbasis voor uw promotieteam.
Tevens geschikt door demo’s en ontvangst.
Voor mobiele affichage kunt u beroep doen op mobiele 20 m2 billboards, reclame aanhangwagens, mopy’s, publi-scooters enz.
Het grote voordeel van mobiele affichage is de mogelijkheid tot bereik van een specifieke doelgroep. Doelgroepen kunnen in kaart worden gebracht en actief worden opgezocht, en dat in combinatie van tijd en plaats. Wanneer doelgroepen en doelstellingen bepaald zijn, is het inzetten van Mobiele Billboards uitermate effectief. Op basis van nauwkeurige draaiboeken volgen zij de mobiele consument van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Aspekt Mobiel bvba zorgt voor chauffeurs en eventueel hostessen. Affiches kunnen aangeleverd worden via externe drukkerijen, maar Aspekt Mobiel zorgt er wel voor dat de affiches op het voertuig gekleefd worden.
Ook rondrijden met 3D-objecten behoort tot de mogelijkheden.