Showroomoplegger

U wilt uw doelgroep laten weten welke fantastische producten of diensten uw bedrijf te bieden heeft. Aspekt Mobiel bvba verhuurt promo-opleggers voor product-presentaties op lokatie. De opleggers schuiven langs beide zijden open en hebben dan een gebruiksoppervlakte van 20 tot 100 m2, afhankelijk van het type. Deze opleggers zijn ook inzetbaar voor opleidingen, conferenties, recepties, rijdende tentoonstellingen, enz. Sommige opleggers hebben ook een boventerras, ideaal voor ontvangst van Vip-gasten bij bijvoorbeeld sportmanifestaties (Formule 1, wielerwedstrijd, motorcross,…)
Deze promotietrailers zijn volledig uitgerust met verlichting en verwarming, elektriciteit, generator, kitchenette, watervoorraad, enz.
Voor de prijs van een normale stand op een beurs of tentoonstelling kunt u vaak een jaar lang gebruik maken van een complete roadshowwagen van Aspekt Mobiel. Deze wagen kunt u inzetten op ieder evenement, van beurs tot braderij. Een éénmalige investering in decoratie en belettering is zo te benutten voor een groot aantal evenementen. Wij verzorgen roadshows in binnen- en buitenland.

U wenst een showtrailer of bus te kopen of op maat van uw product te laten maken? Contacteer ons voor een afspraak.
U plant een optreden met artiesten, een modeshow of een product-presentatie ? Aspekt Mobiel bvba kan u een aantal mobiele podiumwagens bezorgen van 16 m2 tot 65 m2 podium-oppervlakte. De kleinere podiumwagens zijn o.m. ideaal inzetbaar bij sampling-acties en bij verkoopsanimatie.
Al deze voertuigen zijn zodanig geconstrueerd dat opbouwtijd in een 30-tal minuten kan gebeuren, en dat ook het afbreken van de podium-wagen zeer snel verloopt. Afhankelijk van het type beschikt u over een kleedkamer, regieruimte, generator, enz. Licht-en geluidsinstallatie kunnen afzonderlijk voorzien worden.